Promotion og firmagaver

Der er 5 varer
Vis 1 - 5 of 5 varer
 • 30 cm Stearinlys

  30 x 2,3 cm stearinlys med en firmahilsen i farvetyk. Leveres som enkeltstyk i cellofanpose. Andre størrelser kan bestilles. Kontakt os om tilbud.

 • Julekugle med farvetryk

  7 cm (66 mm) eller 8 cm (82 mm) julekugler i glas med farvetrykt motiv. Mulighed for tryk på begge sider, samt tryk på selve æsken. Kontakt os gerne hvis du skal bruge en farve, der ikke er i vores normal lagersortiment. De viste julekugler er et udpluk af det vi har lavet for kunder og her vist som eksempel - De enkelte julekugler med brandtryk, kan ikke...

 • Julekugle med gravering

  7 cm (66 mm) eller 8 cm (82 mm) julekugler i glas med graveret motiv, så det fremstår i sølv. Mulighed for gravering på begge sider. De viste farver er dem vi normalt lagerfører - men kontakt os for andre farver. Kontakt os for tilbud.

 • Julekugler æsker

  Ved bestilling af julekugler kan de leveres i forskellige indpakninger. 1-stk Standardæske uden tryk på forsiden (7 og 8 cm). 1-stk Standardæske med tryk på for- og bagside. 1-stk Æske med kundens eget tryk på for- eller bagside. Samt de 2 smalle sider. 4-stk Æske med plads til 4 stk. Løst i bakke. 7 cm 40 stk og 8 cm 24 stk. En god og billigere løsning...

 • Stearinlys 35 cm

  35 x 2,3 cm stearinlys f.eks. med kalenderlys på den ene side og firmahilsen på den anden. Lys kan bestilles andre størrelser og leveres pakket som enkeltstyk i cellofanpose. Kontakt os om tilbud.